Afgelopen week kregen we eindelijk positief bericht van de gemeente: de ontwerpplannen van de drie kleine speeltuinen zijn goedgekeurd! Het heeft lang geduurd om hier te komen. De eerste gesprekken met buurtbewoners, de gemeente, en de kinderbijeenkomst vonden al in 2018 plaats. Voordat alle reacties van buurtbewoners waren verzameld en verwerkt in ontwerpen en om ten slotte ook de gemeente met deze tekeningen akkoord te laten gaan, zijn we nu ruim twee jaar verder. We wilden alle buren en direct omwonende gelegenheid geven om te kunnen reageren, en hebben daarom steeds in flyers mogelijkheid gegeven om te kunnen bijdragen en/of om ontwerpen van feedback te kunnen voorzien in bijeenkomsten, via mail en in een enquête. De plannen zijn dan ook verschillende malen herzien. 

De nieuwste en definitieve versie van de ontwerpen, zijn op de website terug te zien (zie pagina ‘speeltuinen’). De ontwerper Boerplay zal hier ook een 3D-tekening van maken voor een nog beter beeld. 

Aangezien alle plannen onder voorbehoud van financiering zijn, begin nu het echte werk: financiering regelen. Kan je ons hiermee helpen? Neem dan contact met ons op via wijkcentrum2@gmail.com