Naar aanleiding van de bewustwordingsactie ’30 is hard genoeg’, konden tijdelijke snelheidsdisplays worden aangevraagd. Als vereniging hebben we op deze oproep gereageerd, met als resultaat dat er drie keer een snelheidsdisplay in onze wijk zal komen te staan.

20 januari – 3 februari 20201 op de Koperwieklaan

24 maart – 7 april 2021 op de Kruisbeklaan

21 april – 12 mei 2021 nogmaals op de Koperwieklaan

De actie betrof alleen 30 km/uur wegen. De Boslaan en Sperwerlaan zullen daarom apart aandacht krijgen. Voor de Sperwerplaan start in 2021 een bewonersparticipatietraject voor herinrichting. Een groepje betrokken buren rondom de veiligheid van de dassen, zijn met de gemeente in gesprek over mogelijkheden op de Boslaan.

Eén gedachte over “Snelheidsdisplays op Kruisbeklaan en Koperwieklaan”

Reacties zijn gesloten.